Postovani kupci grejna sezona je pred nama obezbedite pelet na vreme tako sto cete izvrsiti rezervaciju. Rezervaciju peleta mozete izvrsiti Za porudzbine javite se na telefone 060 5588378 i 063304 694. Imamo pelet na stanju!

Fabrika Pellet Power se bavi proizvodnjom i prodajom peleta. Fabrika se nalazi u mestu Ogar, u Vojvodini koja obiluje sirovinama potrebnim za proizvodnju peleta, tako da možemo da garantujemo kontinuitet proizvodnje peleta. Pellet Power garantuje kvalitet jer je sirovina vrhunskog kvaliteta, 100% ekološka. U našoj ponudi nalazi se pelet od: sojine slame, piljevine, lucerke, pšenične slame, kukuruzovine i od kombinacije 50% sojine slame i 50% čamovine. Naš agro pelet je čist, odnosno pri proizvodnji mu se ne dodaju primese veštačkih materijala.

Sopstvenim kapacitetima, iskustvom, ulaganjem u proizvodne kapacitete mi pratimo i primenjujemo svetske tokove i tehnologije u proizvodnji agro peleta. Znanje zaposlenih, kao i automatizovana proizvodnja uz pomoć savremenih mašina omogućuju visok kvalitet naših proizvoda.

Kapacitet Pellet Power fabrike iznosi 500 kg na čas, što omogućava poštovanje dogovorenih količina i redovnu isporuku.

Uz nas, Vi ostvarujete veliku uštedu kod grejanja u odnosu na druge energente!

Pozovite nas odmah i obezbedite pelet za dolazeću sezonu!

 

 

Social